Isparta'da 4 Köy Referanduma Gidiyor

Isparta'da 4 Köy Referanduma Gidiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2020 10:45
Isparta'da 4 Köy Referanduma Gidiyor

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Bağıllı, Baklan, Pazarköy ve Ayvalıpınar köylerinin Aksu İlçesine bağlanması için 24 Martta bu köylerde referandum yapılacağını belirterek; Halkımızın tercihleri, dilek ve istekleri bizim için her şeyin önünde gelmektedir. Çıkacak karar Köylerimiz, Halkımız ve İlçemiz için hayırlı olur inşallah” dedi.

AKSU’YA BAĞLANMA KARARI ALDILAR
Bilindiği gibi; Aksu İlçesine komşu konumda olan Pazarköy, Baklan, Bağıllı ve Ayvalıpınar Köyleri geçtiğimiz Ocak ayı sonunda halkı kendi aralarında istişare ederek Aksu İlçesine bağlanmak için kararı almış ve bunu da ilgili Kaymakamlıklara verdikleri dilekçe ile resmileştirmişlerdi.

SEÇİM KURULU KARARINI AÇIKLADI; REFERANDUM 24 MART’TA YAPILACAK Kaymakamlıklar da konuyu İlçe Seçim Kurullarına havale etmesinin ardından Seçim Kurulları söz konusu köylerde halk oylaması yani referandum yapılmasına ve bu referandumun da 24 Mart 2020 Pazar günü gerçekleştirilmesine karar verdi.

O KÖYLER AKSU’YA BAĞLANACAK MI?
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Bağıllı, Baklan, Pazarköy ve Ayvalıpınar köylerinin Aksu İlçesine bağlanması için 24 Martta bu köylerde referandum yapılacağını belirterek; Halkımızın tercihleri, dilek ve istekleri bizim için her şeyin önünde gelmektedir. Çıkacak karar Köylerimiz, Halkımız ve İlçemiz için hayırlı olur inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.