Isparta'da 43 Polis Memuru Başpolis Oldu

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ndeki 43 polis memuruna düzenlenen bir törenle başpolislik rütbesi takıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2011 09:32
Isparta'da 43 Polis Memuru Başpolis Oldu

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ndeki 43 polis memuruna düzenlenen bir törenle başpolislik rütbesi takıldı.
    
Emniyet Müdürlüğü binasındaki törene Vali Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, emniyet müdür yardımcıları ile terfi alan polis ve eşleri katıldı.
    
Törende konuşan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, terfi alarak başpolis olan memurların diğer meslektaşlarına da örnek olduklarını söyledi.
    
Gürkan, “Sizler nasıl başarılacağını göstermiş oldunuz. Gelişme ve değişim isteğiniz önümüzdeki dönemdeki birinci kademe yöneticilik pozisyonlarınızda kullanacağınız yol haritanız olacaktır. Değişim ve gelişim kendinizi değiştirmekle başlar.” dedi.         
    
Gürkan, polisin birinci vazifesinin temel hak ve hürriyetlerin kullanılması ve korunmasını sağlamak yanında, yaşama özgürlüğü, can ve mal güvenliğini korumak olduğunu kaydetti.
    
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de can ve mal güvenliğinin önemli olduğunu belirterek, bunun sağlanamaması durumunda özgürlükten, demokrasiden, insan hakkından bahsetmenin mümkün olduğunu söyledi.
    
Bilgiç, “Bugüne kadar bu süreç içerisinde yapmış olduğunuz mücadelede çetelerle, mafyalarla, kaçakçılarla her türlü terör örgütü ile vatandaşınızın iç güvenliği için vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizlerin şahsında bütün emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi.
    
Isparta Valisi Memduh Oğuz da başpolislik mesleğinin önemli bir görev olduğunu ifade etti. Oğuz, işin toplumsal yönüne bakıldığında bu kademedeki memurlara oldukça fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, rütbe alan polis memurlarına teşekkür ederek bunların ailelerine de önemli yansımaları olacağını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum