‘Isparta'da 80 Kişilik Sınıf Yok, Varsa Gelin Gidelim’

4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle birlikte Isparta kamuoyunda sınıfların 80 kişilik olduğu iddialarına Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2012 22:43
‘Isparta'da 80 Kişilik Sınıf Yok, Varsa Gelin Gidelim’

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da 4+4+4’e geçisin sancıları sürüyor. Her geçen gün ortaya çeşitli iddiaların atılması üzerine velilerde bu duruma tepki gösteriyor.

Konuya ilişkin olarak görüşlerini aldığımız Milli Eğitim Müdürü Caner, adete bu konuya son noktayı koydu.

.Sabri Caner: “Bu uygulama sadece Isparta’da yapılmıyor. Tüm Türkiye’de aynı anda yapılmaya başlandı. İlla ki problemler çıkacak. Bizim görevimiz de bu sorunları en aza indirmek ve ortadan kaldırmak. Herkesi memnun etmenin imkanı yok. çocukların okulları değişti, veliler memnun değil. yada çocuklar memnun değil, veliler memnun. Şu anda her şeyi toz pembe göstermenin anlamı yok. Gösteremezsiniz de zaten. Sıkıntılar var, ama şunun altını çizmek istiyorum bazı okullarda 80 kişilik sınıfların olduğu söyleniyor. Gittim inceledim, denildiği gibi değil. Eğer benim gözden kaçırdığım, unuttuğum bir eksiklik varsa lütfen söyleyin, hatta yanıma gelin binelim araba gidelim o sorunu çözelim. Sınıflarımız en fazla 35 kişi bunu da zamanla daha aşağı indireceğiz. Yapılan iş kolay bir iş değil. Velilerden biraz daha sabır ve anlayış istiyoruz. Ben 7 kişilik sınıflara dahi şahit oldum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum