Isparta'da 84.000 Araca 1.739 Otopark

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Isparta'da 84 bin aracın bulunduğunu, otopark kapasitesinin ise sadece bin 739 otomobil olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2011 12:13
Isparta'da 84.000 Araca 1.739 Otopark

Isparta İl Genel Meclisi toplantısı, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve İl Jandarma Komutanı Ömer Uyan'ın katılımıyla yapıldı.

Emniyet Müdürü Gürkan, toplantıda yaptığı konuşmada, Isparta'nın huzurlu bir kent olduğunu, ancak trafik konusunda sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Trafik polisinin tek başına sorunların üstesinden gelmede yeterli olamayacağını belirten Gürkan, personel sayısının bin 500'e çıkarılması halinde bile altyapı, mühendislik hizmetleri ve eğitim gibi hizmetler sağlıklı sunulmadığı takdirde sorunların çözülemeyeceğini söyledi. Karayolları sınırı içinde ölümlü kazaların olmamasının, yapılan denetimler ve alınan tedbirlerin sonucu olduğunu anlatan Gürkan, trafik sorununun herkesi ilgilendirdiğini, sadece polisin sorumluluğu alanına girmediğini ifade etti.

Herkesin, gücü ölçüsünde trafik sorunları ile ilgili sorumluluğu üstlenmesi gerektiğinin altını çizen Gürkan, "84 bin aracın bulunduğu kentimizde otopark kapasitemiz ise sadece bin 739. Bu konuda kimlere görev düşüyorsa, sorumluluklarını üstlenmeliler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.