Isparta'da Aydınlatma Sorunumu Var?

Vatandaşlar Isparta merkezde şehir aydınlatmalarının yetersiz olduğunu, bu durumunda suça davetiye çıkardığını belirtiliyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2012 17:40
Isparta'da Aydınlatma Sorunumu Var?

Türkiye’nin en iyi yaşanabilir 3. kenti olan Isparta’da şehir içi aydınlatmalarla ilgili ciddi şikayetler var.

Isparta’nın şehir merkezinde aydınlatmaların yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar bu konuda yetkili kurumları görevlerini yapmaya davet ediyorlar. Aydınlatmaların yetersiz olması nedeniyle, suça davetiye çıktığını belirten vatandaşlar TEDAŞ ile Isparta Belediyesinin ortaklaşa çalışması ile sorunun çözülebileceğini belirterek görüşlerini şöyle açıklıyorlar:

“Yetkililer, aydınlatmaların yeterli olduğunu söyleyebilirler. Ancak çıksınlar şehir içinde gece dolaşsınlar. Ya lamba yetersiz, ya patlak, ya düzensiz. Emniyet yetkilileri de aydınlatmanın yetersiz olduğunu belirtiyor. Aydınlatmanın yetersiz olması suça adeta davetiye çıkarıyor. TEDAŞ yetkililerinin Isparta’nın şehir içi aydınlatmasını, mahalle – mahalle, sokak – sokak yeniden gözden geçirmesi ve düzenlemesi gerekiyor.

Isparta şehir merkezinde ciddi anlamda karanlık nokta bulunuyor. Karanlak noktalar nedeniyle suç işleme oranı da artıyor.

Aydınlatma ile ilgili sorun çözülsün, göreceksiniz Isparta’da işlenen suçlarda ciddi azalmalar yaşanacak. Aydınlatmadaki sorun hem voltajda, hem lamba sayısında var. Sayın Valimiz her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı davranacak ve gerekli çalışmaları yaptıracaktır.”

Şehir merkezindeki aydınlatma çalışmalarının yetersizliği nedeniyle hırsızlık, gasp gibi suçların işlendiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum