Isparta’da Balici Dehşeti!

İstanbul Caddesi’nde madde bağımlısı bir kişi, yoldan geçmekte olan 17 yaşındaki çocuğu sırtından bıçakladı.Yunuslar şüpheliyi 100 metre kaçamadan yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2012 12:32
Isparta’da Balici Dehşeti!

Isparta’da madde bağımlısı bir genç yoldan geçmekte olan 17 yaşındaki bir çocuğu sırtından bıçakladı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, olay önceki akşam saat 18.30 sıralarında Sanayi Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi.
Yaşar Bolat Üst Geçidi yanında yoldan geçmekte olan İ.B. (17), madde bağımlısı M.V. (17) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Sırtından yaralanan İ.B., çevredekiler tarafından durumun haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından Özel Isparta Hastanesi’ne kaldırıldı.

İ.B., buradaki müdahalenin ardından ileri tetkik tedavileri yapılmak üzere Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan polis, olayı haber aldıktan sonra çevrede geniş çaplı arama çalışması başlatırken, olayın şüphelisi M.V., üst geçidin yaklaşık 100 metre ilerisinde Asayiş Şube’ye bağlı Yunus Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüpheli ile birlikte suç aletini de ele geçiren Yunus Timleri, M.V.’yi gerekli işlemleri yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum