Isparta'da Bir Evden 2 Kamyon Çöp Çıkartıldı

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kontrollerde Kepeci Mahallesinde tespit edilen çöp ev temizlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2012 10:57
Isparta'da Bir Evden 2 Kamyon Çöp Çıkartıldı

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kontrollerde Kepeci Mahallesi 1205 Sokak’ta tespit edilen çöp ev temizlendi. Evde temizlik çalışması yürütülürken, ev sakinleri tarafından zaman zaman ekiplere zor anlar yaşatıldı.

Kepeci Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evin bahçesi ve odalarından çok sayıda çöp toplanırken, çıkarılan çöplerin 2 kamyonete ulaştığı görüldü. 

Isparta Belediyesi ekiplerince daha öncede temizlenen çöp evde tekrar çöplerin biriktirilmesi ve mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri çöp eve girdi.

Evden 2 kamyonet çöp çıkarılırken, evin çöpten arındırılması üzerine bu sefer de yine temizlik işleri müdürlüğünce evde ilaçlama ve kireçleme çalışması gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.