Isparta'da Bir Proje Daha

Isparta'da Bir Proje Daha: 60 Hünnap Dikildi

Yayınlanma:
Isparta'da Bir Proje Daha

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan “Okuldaki Çiftlik" projesi kapsamında Şehit Koray Akoğuz Ortaokulunda 60 hünnap fidanı dikildi.

Fidan dikimi programına Isparta İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özgür Uygur, Şehit Koray Akoğuz Ortaokulu Müdürü Süleyman Gürfidan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, ortaokul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Etkinliğe katılan 5 ve 6. sınıf öğrencileri hünnap fidanlarını elleriyle dikti, can suyu verdi. Okul bahçeleri “Okuldaki Çiftlik Projesi" ile yeşillendi.

"Mucize görmek istersen bir tohum ek!" sloganı ile başlatılan "Okuldaki Çiftlik" projesiyle çocukların tarım, orman, doğa ve doğal yaşam konularında farkındalık oluşturmalarını, bilinçlenmelerini, aidiyet duygusu geliştirmelerini ve harekete geçmelerini hedefleniyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile belirlenen Şehit Koray Akoğuz Ortaokulunda projenin ilerleyen süreçlerinde kurulacak sera, kümes ve meyve bahçelerinde gerçekleştirilecek uygulamalı eğitimlerle çocuklar üretim süreçlerine dâhil edilecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.