Isparta'da Camiler Gülsuyu İle Yıkanıyor

Isparta Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla camilerde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2012 18:21
Isparta'da Camiler Gülsuyu İle Yıkanıyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda bugüne kadar Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belli periyotlar halinde sürdürülen camilerin, mescitlerin ve türbelerin temizliğine hız verildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce şehirde bulunan onlarca camide geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yürütülürken, temizlik sonrasında camiler gülsuyu ile yıkanıyor. Camilerde halı yıkama, şadırvan ve bahçe temizlikleri gerçekleştirilirken, Ramazan Ayı boyunca da camiler Teravih Namazı öncesinde yine gülsuyu ile yıkanacak.

Yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla bugüne kadar periyodik olarak devam ettirilen camilerin temizliğine hız verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bizler için kutsal bir ay olan Ramazan Ayı’na yaklaşmamız dolayısıyla camilerimizde daha geniş kapsamlı temizlik çalışmaları başlattık. Bu kapsamda camilerimizin halıları temizlik işleri ekiplerimizce yıkanıyor ve ardından gülsuyu sıkılıyor. Bunun yanında yine camilerimizin bahçeleri ve şadırvanlarında da bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı dolayısıyla yine Teravih Namazları öncesinde camilerimizin gülsuyu ile yıkanmasına devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.