Isparta'da Çok Sayıda Kaçak Cinsel Gücü Artırıcı İlaç Ele Geçirildi

Isparta'da Çok Sayıda Kaçak Cinsel Gücü Artırıcı İlaç Ele Geçirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2016 14:13
Isparta'da Çok Sayıda Kaçak Cinsel Gücü Artırıcı İlaç Ele Geçirildi

Akdeniz Gazetesi'nin haberidir

Halife Sultan Mahallesi'nde bir ihbarı değerlendiren Tarım İl Müdürlüğü, mahkeme kararı çıkarttıktan sonra cinsel performans artırıcı ürün imal edilen depoya baskın yaptı. Kendi markası ve daha önce kapanmış firmaların markalarını kullanan kullanan şahıs, ürettiği ürünleri internet üzerinden satıyordu.

Bir konuyla ilgili araştırma ve inceleme yapmak üzere Halife Sultan Mahallesi'ne giden Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, daha büyük bir olay ile karşı karşıya kaldılar. Bir vatandaşın 'mahalledeki bir depoda cinsel performans artırıcı ürünlerin imalatının yapıldığının' ihbarını değerlendiren Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri, ilgili mahkemeden karar çıkarttıktan sonra adı geçen depoya baskın yaptı. Tarım İl Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı baskında, Halife Sultan Mahallesi'ndeki bir depoda üretim izni olmadan cinsel performans artırıcı gıda takviye ürünlerinin imal edildiği ve depolandığı tespit edildi.

Sahte olarak, başka markalar kullanılarak imal edilen bir kamyon cinsel performans artırıcı ürünlere el konularak, yedi emine teslim edildi. Firma yetkilileri hakkında da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Cinsel performans artırıcı gıda takviye ürünlerini imal edip, depolayan firmanın 2012 yılında Tarım İl Müdürlüğü tarafından faaliyetine son verildiği öğrenildi. Faaliyetine son verilmesine rağmen Z. Bitkisel Ürünler adı altında işletmeye devam eden S.U'nun imal ettiği gıda takviyesi ürünlerine kendi markası olan Aganigi Bitkisel Karışımla Kapsül' ile daha önce kapanmış firmaların markalarını etiket olarak koyduğu tespit edildi. Bu ürünlerin internet aracılığıyla satışı yapıldığı da edinilen bilgiler arasında. Isparta Valiliği'nin konuyla ilgili olarak detaylı açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.