Isparta'da Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Isparta'da da coşkuyla kutlandı. 7'den 70'e binlerce Ispartalı Cumhuriyet'e sahip çıktığını tören alanında gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2015 17:28
Isparta'da Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkulu geçti.

Valilik makamındaki tebrikat töreninin ardından Vali Özkan, Garnizon Komutanı Kurutmaz ve Belediye Başkan Vekili Dikyar geçit töreni güzergahında öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Daha sonra geçit töreni yapıldı. Geçit töreninde vatandaşların gururu görülmeye değerdi.

Vali Vahdettin Özkan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Vali Vahdettin Özkan yaptı.

Vali Özkan, "92. yılını kutladığımız Cumhuriyet, aziz Milletimizin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseridir. Cumhuriyetimiz Atatürk´ün önderliğinde milletimizin, azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Cumhuriyet; büyük bir vizyonla daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin, bugünkü nesillere armağanıdır.

Milletimiz, ne mutlu ki, Cumhuriyetimizi demokrasiyle de taçlandırarak, "çağdaş uygarlık" seviyesine ulaşma hedefinde büyük mesafeler almıştır. Artık hedefimiz, ülkemizi çağdaş dünyanın da ilerisine taşımaktır. Milli hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz güç, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran milli ruhta gizlidir" dedi.

Törende ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına gerçekleştirilen çeşitli spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İŞTE OBJEKTİFLERE YANSIYANLAR





































Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum