Isparta'da Curcuna Var!

Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi Açıldı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 10:09
Isparta'da Curcuna Var!

Giderek kabuk değiştiren eğlence merkezleri özellikle çocukların gelişimini de esas alarak yeni bir konsepte bürünüyor. Isparta’da hizmete giren Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi hem ailelere rahat bir nefes aldıracak, hem de çocukların eğlenerek gelişmesini sağlayacak.

Çocuklu ailelerin eğlencedeki en önemli kriteri kuşkusuz güvenli ve kaliteli eğlence. Isparta’da Camlı Camii Kavşağı’nda hizmete açılan Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi çocuklar için güvenli ve kaliteli eğlencenin kapılarını araladı.

Ispartalı iki kardeş olan Harun ve Erdoğan Yalçın’ın girişimi ile 400 metrekare alanda hizmete giren Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi’nde çocuklar için her şey düşünüldü. Top havuzları, Go Kart, oyun makineleri, oyuncaklar ve daha birçok eğlence alternafi çocuklar için dizayn edildi.



Curcuna Çocuk Merkezi’nin en önemli özelliklerinden birisi de ailelerin rahatı. Aileler çocuklarını Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi’ne güvenle bırakıp birkaç saatlik işlerini rahatlıkla çözebiliyor. Bakıcı annelerin gözetiminde kalite bir eğlence yaşayan çocuklar bir taraftan eğlenirken bir taraftan da fiziksel ve zihisnsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Haftanın her günü 09:00 – 23:30 saatleri arasında hizmet veren Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi Camlı Cami Kavşağı’ndan sola dönüşte sizleri bekliyor.

Curcuna Çocuk Eğlence Merkezi İşletmecilerinden Harun Yalçın, Demokrat’a verdiği bilgilerde “Isparta’da çok fazla bir eğlence sektörü yok. İnsanların böyle bir ihtiyaçları var. Açık ferah bir alan olsun. İçerde çocukları eğlenirken, aileler dışarıda çayını yudumlasın istedik. Aileler çocuklarını buraya bırakabilecek. Bakıcı annelerimiz gözetiminde çocukları eğlenirken onlar kendi keyiflerine bakabilecek. Hem kaliteli, hem güvenli hem de ekonomik bir konsept oluşturduğumuzu buraya gelen misafirlerimiz görecekler” diye konuştu.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum