Isparta’da da Doğa Nesli Yetişecek

Isparta Doğa Koleji 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda kapılarını açıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 15:51
Isparta’da da Doğa Nesli Yetişecek

Eğitim sektöründe 11’nci yılını geride bırakan, Doğa Koleji, modern eğitim modeli, misyonu ve sayıları her geçen gün artan kampusları ile ayrıcalıklı eğitimi Türkiye geneline taşımaya devam ediyor. Isparta Doğa Koleji 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda kapılarını açıyor.



11 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampusları ile büyümeye devam ediyor. 2014 eğitim yılında yaklaşık 50 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji ‘Doğa Konseptli Eğitim Modeli’ ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencisine, hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyor. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Isparta Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak.



SON TEKNOLOJİ EĞİTİM ISPARTA’DA
Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonu ile ilerleyen Doğa Koleji, Isparta’daki kampusunda teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor.



Isparta Doğa Koleji, fiber internet kullanımı, android alt yapısı, vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 51 dersliği ile öğrencilerine interaktif eğitim imkanı sunuyor.

DOĞA KOLEJİ TANITIM VİDEOSU (Video Yayına Hazırlanıyor)


Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Doğa Koleji Isparta Kurucu Temsilcisi Mahmut Ünlüsoy, “4 bin 650 m2 açık alan 10 bin m2 kapalı alan içerisindeki Isparta Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampus havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampus içerisinde kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, 400 m2 kapalı spor salonu, 300 kişilik konferans salonu ve çok amaçlı aktivite salonu mevcuttur. Ayrıca öğrencilere ‘Doğa Konseptli Eğitim’ vizyonuyla buluşturacak okulumuzda, sanat sokağı, öğrencilerimizin dinlenebileceği 260 m2 açık ve 145 m2 kapalı kafeterya, ekoloji, kütüphane, müzik ve resim derslikleri, fen laboratuarı mevcuttur” şeklinde bilgi verdi.






















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum