Isparta'da DEAŞ Operasyonu

Isparta'da DEAŞ Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2018 15:30
Isparta'da DEAŞ Operasyonu

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda, aralarında örgütün sözde emirinin de bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Isparta'nın da aralarında bulunduğu 15 kentte 128 kişi gözaltına alındı, 13'ü tutuklandı.

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik yurt içinde yürütülen mücadele kararlılıkla devam ediyor. Terör örgütlerine karşı operasyonlarını aralıksız sürdüren güvenlik güçleri, başarılı operasyonlarıyla geçen ay da örgüte nefes aldırmadı ve terör örgütü DEAŞ'a büyük darbe vurdu.

Düzenlenen operasyonlarda, aralarında terör örgütünün yönetim kadrosundan oldukları belirlenen çok sayıda yabancının da bulunduğu 200 kişi gözaltına alındı, adreslerde mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan 28 örgüt mensubu tutuklandı, zanlılardan bazıları sınır dışı edildi, bazılarının ise adli makamlardaki işlemleri sürüyor.

Malatya, Isparta, Samsun, Gaziantep, İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Kocaeli, Adıyaman, Hatay, Sakarya, Samsun, Edirne, İzmir ve Eskişehir'deki operasyonlarda ise gözaltına alınan 128 kişiden 13'ü tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.