Isparta’da Doğdu Dünya Markası Oldu

Isparta'da doğup dünya markası olan D'ROSE'nin başarı hikayesi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 11:06
Isparta’da Doğdu Dünya Markası Oldu

Göller Bölgesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren D’Rose uluslar arası platformda kalitenin Nobel’i olarak değerlendirilen “Altın kategoride Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü”ne layık görülmüştü. D’Rose CEO’su İlhan Köse, o başarının ayrıntılarını anlattı.

Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde faaliyet gösteren ve Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Okutmanı İlhan Köse’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu D’ROSE – Gülsuyu Naturel Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uluslararası platformda kalitenin Nobel’i olarak değerlendirilen “Altın kategoride Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü”ne layık görüldü.



ÖDÜL FRANKFURT’TA VERİLDİ
Merkezi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokenti’ nde bulunan kozmetik sektöründe, doğal, bitkisel Ar-Ge ve ürünleriyle ön plana çıkan, dünya markalarının da üretim ve Ar-Ge çalışmalarını yapan D’ROSE – Gülsuyu Naturel Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne Frankfurt’ta 12-13 Nisan 2014 ’de düzenlenen törenle ‘ Altın kategoride Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’ ( International Arch Of Europe Award for Quality-IAE GOLD Category) verildi.ajans32

ROL MODEL OLMA ÖZELLİĞİ
Business Initiative Directions (BID) tarafından Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve New York’ta yapılan toplantılarda 176 ülkeden şirket liderlerinin bir araya gelerek sundukları önerilerin sonucunda ‘IAE’ için aday gösterilen D’ROSE kalite, liderlik, inovasyon ve teknolojiye verdiği önem ile faaliyet gösterdiği sektörlerde rol model olma özelliklerinden dolayı Altın Kategori de ödül almaya hak kazandı.



GİZLİ İNCELEMELER SONUCU BELİRLENİYOR
D’ROSE -Gülsuyu Naturel Kozmetik Ve Sabun San. Ve Tic.Ltd.Şti Yönetim kurulu başkanı (CEO) İlhan Köse, ödüle bir Türk şirketinin layık görülmesinden ötürü mutluluk ve onur duyduklarını belirterek “Uzun soluklu bir maraton yaşıyoruz , uluslararası kalitenin Nobel ödülü QC 100 2 yıllık gizli inceleme ve denetimler sonucunda 176 ülkenin CEO’ları tarafından ortak kararla firmamıza verilmiştir. Bu ödül herhangi bir başvuru yapılmadan habersizce gizli incelemeler sonucunda verilmektedir tabiiki bizim için öncelikle büyük bir sürpriz sonrasında ise büyük bir onur oldu” dedi.

ÖNCEKİ YILLAR HOLDİNGLER LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ
Önceki yıllarda Türkiye’den Doğuş Holding, IGDAŞ, Abdi İbrahim İlaç, Hesa İnşaat ve Sun Group bu ödüle layık görüldü.

EN KARİZMATİK FİRMA
Köse açıklamalarında “Dünya devlet adamlarının da desteklediği 28 yıllık kuruluş, Business Initiative Directions (BID) bizleri yeni bir haberle tekrar mutlu etmişlerdir. Isparta’ya dönüşümüzden hemen sonra Ödül töreninin Frankfurt’ta yapılan ilk ayağında 49 ülke içerisinde en karizmatik firma bulunarak tanıtımlarda ve basında yeni yüzlerimizden biri D’ROSE olacak ve seçilmemizden ötürüde üst seviyede destekleneceğimizi açıklamasında bulunarak bizleri onurlandırmışlardır” dedi.ajans32

ÜRÜNLERİMİZ AB ÜLKELERİNDE VE ABD’DE
D’Rose CEO’su Köse, “Doğal kozmetik sektöründe ekibimizle ciddi Ar-Ge çalışmaları yaparak dünya pazarını sürekli takip ederek, ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimizi üst kalitede ürettik, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde projelerimize değerli doktorlarımız, eczacılarımız ve biyologlarımızla birlikte çalışarak, önce KOSGEB, sonra TUBİTAK, daha sonra, projelerimize Göller Bölgesi Teknokentinde sürdürerek D’ROSE ürünlerini AB ülkeleri ve USA ya kadar ulaştırdık” bilgisini verdi.



YÜKSELEN DÜNYA MARKASI
Köse, “Yeni yaptığımız distribütörlük anlaşmamızla İngiltere, Almanya ve Benelux ülkelerine yakın bir tarihte yeni ürünlerle D’ROSE Isparta’mızın yükselen dünya markası olarak girecek. Ayrıca bu törende dünya kozmetik devleriyle yeni ürünler üzerine anlaşma yapmış bulunmaktayız bu anlaşmayla Ispatamızı ve bize özgün (Rosa Damesacana) Isparta gülümüzü dünyaya doğal ürünlerle en üst seviyede tanıtacağız. Ülkemize, bölgemize, Isparta’mıza ve değerli Üniversitemize hayırlı olmasını diler özellikle bizlere desteklerini eksik etmeyerek yanımızda olan Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Hasan İbicioğlu’na ve Göller Bölgesi Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu hocamıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum