Isparta'da Doğdu Isparta'da Büyüyor

Özel Şifa Hastanesi'nden 40 Milyon TL'lik Dev Yatırım...

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2015 12:25
Isparta'da Doğdu Isparta'da Büyüyor

Isparta Özel Şifa Hastanesi yapacağı 40 Milyon TL'lik yatırımla Isparta'nın sağlık sektöründeki payını artırmayı ve hastalarına 5 yıldızlı hizmet vermeyi planlıyor...

Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kapancı, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada yeni yatırımla ilgili bilgi verdi.

Kapancı, İstanbul Yolu'na yapılacak olan yeni sağlık kompleksi ile ilgili şu bilgileri verdi;

"Yatırımla ilgili tüm onay ve izinler tamamlanmıştır, inşaat şantiye kurulumu ve hafriyat isleri bu hafta sonu itibariyle başlayacak olup, yatırım süresi 14 ay olarak planlanmıştır, inşaat yatırım maliyeti toplam 40 milyon TL, bunun 20 milyon TL' si inşaat 20 milyon TL' si tıbbi cibaz yatırımı olacaktır. Donanım ve hizmet kalitesiyle üst sınıf olan hastanemizin kapalı alanı 17100m2dir. Helikopter pisti mevcuttur. Hastane kapasitesi toplam 260 yataklı olacaktır.

6 adet ameliyat salonu, 75 servis yatağı, toplam 67 erişkin ve pediatrik yoğun bakım yatağı ve 36 adet yenidoğan kuvözü, toplantı salonları, hasta yakını dinlenme odaları bulunacaktır. Hastanemizin açılışında; Kalp ve kardiovasküler cerrahi merkezi, acil ve taravmatoloji merkezi obezite - estetik ve cerrahi merkezi ve genel hastane branşları İle yüksek kalitede hizmet verilecektir. Bakanlık onayları tamamlandıkça onkoloji ve kanser merkezi ilave olunacaktır. Şu an itibariyle 340 olan personel sayımız yeni yatırımda 650 personele çıkacaktır. Bu yatırımla beraber Isparta ve bölge insanına vereceğimiz hizmet kalitesi ve çeşitliliği artacak ve yurt dışı hasta turizmine de hizmet verilecektir.

Bu aşamaya kadar olan Sağlık Bakanlığı sürecindeki emekleri ve destekleri için; Sayın vekilimiz Recep Özel'e, Süreyya Sadi Bilgiç beye, yatırımın imar ve yapı ruhsatının çıkmasında destek olan Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a ve ekibine , İl Sağlık Müdürü Sayın Mehmet Karakaya'ya teşekkür eder yatırımın Isparta’ya ve Ispartalılara hayırlı olmasını dileriz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum