Isparta'da Eczaneler Cumartesi Günleri 14:00'da Kapanacak!

Isparta Eczacılar Odası Başkanı Saygın Garğın, yaz mevsimi nedeniyle yaptıkları değişiklik ile bundan sonra eczanelerin cumartesi günleri saat 14.00’da kapanacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2016 11:00
Isparta'da Eczaneler Cumartesi Günleri 14:00'da Kapanacak!

Yaz mevsimi nedeniyle eczacıların çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi. Isparta Eczacılar Odası Başkanı Saygın Garğın, “Yaz dönemine ait bir kararımız oldu. Haftalık çalışma saatlerinden dolayı eczanelerimiz cumartesi günü saat 14.00’da kapanacak artık. Yine açılış saatlerinde bir değişiklik yok. Okullar açılana kadar cumartesi günleri saat 14.00’da kapanacak. İlaca ulaşmak isteyen vatandaşlarımız varsa programlarını buna göre yaparlarsa onların faydasına olacağı kanaatindeyim. Eylül’de okulların açılmasıyla yeniden bir değerlendirme yapacağız. Şehir hastanesi yapılıyor, yılbaşında açılacak. Ona göre nöbet sistemimizde bir değişiklik olacak. Bizim buradaki amacımız kamunun da faydalanması ama meslektaşlarımızın da düzgün ve sağlıklı bir hizmet verebilmesi. Bu anlamda bu düzenlemeye ihtiyaç vardı ve bunu yapmış olduk” şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.