Isparta'da Fakirlere Dağıtılacak Parayı Çaldılar

İş adamı Şevket Demirel'in maddi durumu iyi olmayanlar için Gülistan Mahallesi Muhtarlığı'na gönderdiği 750 liranın muhtarın bakkal dükkanından kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındığı belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2011 13:20
Isparta'da Fakirlere Dağıtılacak Parayı Çaldılar

Şevket Demirel'in maddi durumu iyi olmayanlar için Gülistan Mahallesi Muhtarlığı'na gönderdiği 750 liranın muhtarın bakkal dükkanından kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındığı belirtildi.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top, iş adamı Şevket Demirel'in mahalledeki maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara dağıtılması için gönderdiği 750 lirayı muhtarlığın yan tarafındaki bakkalında çekmeceye koydu.

Bir gün sonra, dükkanında olmadığı sırada vatandaşların penceresinin açık olduğunu söylemesi üzerine bakkalına giden Top, zarfın içinde bulunan 750 lira ile masa üzerindeki bilgisayarının ekranının yerinde olmadığını gördü.

Top'un başvurusu üzerine Isparta Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum