Isparta'da Fırsat Vermeyeceğiz!

Ülkü Ocakları Terör Örgütü IŞİD'i bahane ederek sokakları savaş alanına çeviren terör eylemleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2014 13:25
Isparta'da Fırsat Vermeyeceğiz!

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'ın açıklaması şöyle; "Bilindiği üzere Suriye’nin Ayn El Arap Kasabasında bir süredir iki eli kanlı terör örgütü çatışmaktadır. Ayn El Arap’taki iç savaş ortamını ve yaşanan İŞİD-PKK/YPG terör örgütlerinin çatışmalarını gerekçe göstererek yurt genelinde terör örgütünün şeref yoksunu sempatizanları ayaklanma girişiminde bulunmuştur.

PKK terör örgütü militanı ve destekçilerinin ayaklanma girişimi sonucunda çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve onlarca vatandaşımızda yaralanmıştır. Sokaklar yangın yerine dönmüş, kamu malları yıkılmış, kamu araçları yakılmış ve işyerleri yağmalanmıştır. Ülkemizde huzur kalmamış, asayişsizlik had safhaya ulaşmıştır.

Mevcut siyasi iktidarın açılım adıyla başlattığı ihanet projesiyle eli kanlı terör örgütüyle yaptığı müzakereler ne yazık ki ülkemizi bu noktaya getirmiştir. Şeref ve şahsiyet yoksunu kanlı terör örgütü iktidardan yüz bularak İŞİD’e karşı gösteremediği cesareti Türkiye Cumhuriyetine gösterecek haddi nerden bulduğunu mevcut iktidarın açıklaması gerekmektedir. Türk Milleti’nin huzurunu bozmak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini çaresiz göstermek adına terör örgütü sempatizanlarının başlattıkları ayaklanma girişimine ve akabinde yaşanan gelişmelere mevcut iktidarın üç maymunu oynaması leş sürülerini cesaretlendirmiştir ve süreç bu noktaya gelmiştir. Geldiğimiz noktada Türk Bayrağımız alenen hedef alınmış, yüzlerini dahi saklamaktan çekinmeyecek cesareti bulan insan görünümlü mahlukatlar Şanlı Bayrağımızı indirmeye kalkmış, Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün heykellerini yakmış ve yıkmışlardır. Kamu binalarına saldırılmış hatta adliye ve emniyet binalarını kuşatmaya çalışmışlardır. Ortaya çıkan bu tabloda mevcut iktidarın pasif duruşu sonucunda güvenlik güçleri ne yazık ki yetersiz kalmış ve tabiri caizse meydan terör örgütünün insan görünümlü sokak köpeklerine kalmıştır.

Ülkücü Hareket olarak önceliğimiz Türk Milleti’nin menfaatleri ve Türk Devleti’nin bekasıdır. Türk Milletini ve Devletini hedef almaya kalkanlar bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar. Bu alçakça girişim tarihte olduğu gibi Türk Milletinin defalarca def ettiği basit ve aşağılık denemeden asla ve asla öteye geçemeyecektir.

Kamuoyuna açıkça duyurumuz ki;

• Isparta’mızda çevre illerden destek alarak terör örgütünün sokak köpeklerinin yapmayı düşündükleri eylemleri durdurmak adına devletimizin yetkililerini ve kolluk kuvvetlerini önleyici tedbir almaya çağırıyoruz.

• Terör örgütünün sokaklara ve üniversitelere saldığı köpeklerle ilgili yaptığımız basın açıklamalarının ivedilikleri dikkate alınarak kamu ve üniversite yetkililerinin bunlara karşı gerekli yaptırımları uygulayarak vatan ve millet sevdalarıyla “Milli Reflekslerini” görmek istiyoruz.

• Ülkemizde “Arap Baharı”, “Halkın Uyanışı” gibi menşei malum odaklar tarafından servis edilen ısmarlama senaryoların tezgâhlanmasına ülke genelinde olduğu gibi Isparta’mızda da fırsat vermeyeceğiz.

• Türk Gençliğinin zarar görmesine müsaade etmeyeceğiz.

• Sokakların karanlığından süzülerek gelen bir hareket olarak, bunun kimseye bir fayda getirmeyeceğini belirtmek isteriz.

Fakat bütün sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırıların devam etmesi durumunda NEFSİ MÜDAFAA HAKKIMIZI saklı tuttuğumuzu da herkesin bilmesini ve sonuçlarına herkesin katlanacak olduğunu bilmesini isteriz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.