Isparta'da Fuhuş Operasyonu!

Isparta Ahlak Büro Amirliği’nin 5 mahallede düzenlediği fuhuş operasyonlarında, ‘Fuhuşa aracılık etmek ve yer temini’ suçlarından 3 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 17:04
Isparta'da Fuhuş Operasyonu!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Ahlak Bürosu’nun 5 mahallede düzenlediği fuhuş operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.

Ajans32 Muhabiri’nin edindiği bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Ahlak Büro Ekipleri, kentte artan fuhuş olaylarının önüne geçmek amacıyla çalışma başlattı.

Son 3 günde, farklı mahallelerde operasyon düzenleyen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ‘Fuhuşa aracılık etmek ve yer temini’ suçlarıyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Aldığı istihbari bilgileri değerlendiren ahlak polisi, Çelebiler – Bağlar – Ayazmana – Vatan ve Halıkent Mahallelerinde takip ettiği evlere, 19 – 20 – 21 Ocak tarihlerinde Ocak’ta operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlarda mağdur ve bilgi sahiplerinin ifadesine başvuran emniyet güçleri, fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen A.K. ve A.Ç ile fuhuşa aracılık ve yer temin ettiği öne sürülen L.Ç. isimli kadını emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk etti.

Öte yandan L.Ç. hakkında polisin daha önce de ‘Örgütlü olarak fuhuşa teşvik, yer temini ve aracılık etmek’ suçlarından işlem yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum