Isparta'da Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi

Isparta'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Gençlik Yürüyüşü" yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 02:14
Isparta'da Gençlik Yürüyüşü Düzenlendi

Gençlik Yürüyüşüne Isparta Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Cangül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, vatandaşlar, öğretmenler, öğrenciler ve spor kulüpleri katıldı.

İstasyon Caddesi ile Hükümet Meydanı arasında gerçekleştirilen yürüyüş sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Gençlik Merkezi üyesi iki öğrenciyle Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası'nı birçok etkinlikle kutlayacaklarını belirterek,

"Gençlik Yürüyüşü ile programlarımızın başlangıcını yaptık. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacak. Mahallelerimizde sportif faaliyetler, uçurtma şenlikleri ve konserler düzenlenecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.