Isparta'da Hırsızlık Operasyonu

Isparta'da, 3 evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, son günlerde kentte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2012 13:30
Isparta'da Hırsızlık Operasyonu

Isparta'da, 3 evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, son günlerde kentte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalarda, A.Y. ve F.K'nin hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi.

Bu kişilerin çaldıkları malzemeleri piyasada satmaya çalıştıklarını tespit eden ekipler, eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyonda A.Y. ve F.K'yi gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada, çalıntı olduğu tespit edilen LCD televizyon, dizüstü bilgisayar, kamera, fotoğraf makinesi, VCD oynatıcı, uydu alıcısı ve cep telefonu ele geçirildi.

Zanlıların ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.