Isparta’da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi!

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’nün sabah saatlerinde düzenlediğii operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri depo olarak kullanılan evde çok sayıda elektronik malzeme ve ev eşyası ele geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2012 12:47
Isparta’da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi!

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün kentte son günlerde yaptığı çalışmalar hız kesmiyor.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un Isparta’da göreve gelmesinin ardından bu yana, yaklaşık 3 aylık süreçte başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü, son olarak kentte çok sayıda evden hırsızlık olayına karışan 8 kişilik şebekeyi çökertti. Yapılan operasyonda çok sayıda elektronik eşya ile ev eşyasının ele geçirildiği öğrenildi.

Ajans32 Haber Merkezinin aldığı bilgilere göre, Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsız ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekipleri, uzun süre yaptığı takip sonucunda bugün sabah saatlerinde düğmeye bastı.

Pirimehmet Mahallesi’nde hırsızlık malzemelerinin depo olarak kullandığı belirtilen bir eve baskın yapan Hırsızlık Bürosu Ekipleri, söz konusu adreste yapılan aramalarda; 1 adet 82 ekran LCD TV – 2 adet Laptop – 2 adet uydu alıcı – 1 adet fotoğraf makinesi – 2 adet DVD oynatıcı – 1 adet elektrikli süpürge – 1 adet ütü – 1 adet fotoğraf makinesi tripotu – 1 adet hassas terazi – 5 adet parçalanmış bilgisayar malzemeleri ve 1 adet orta boy bakır kazan ele geçirdi.

Polis Ekipleri, çalıntı olduğu tespit edilen hırsızlık malzemeleriyle ilgili, çok sayıda olaya karışan O.P. – G.R. – L.B. – M.A. – A.Ç. – M.Ç. – M.Ö. ve H.Ç.’yi kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık konularında çok sayıda suç dosyası bulunan şebeke üyeleri, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bilindiği gibi İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, göreve geldiği günden itibaren Isparta’daki hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi adına, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Güvenlik Şube ve Trafik ekiplerini kentteki asayiş olaylarının önüne geçilmesi adına mıntıka verip, görevlendirmişti.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.