Isparta’da Huzur Operasyonu

Kentte huzur ve güvenin daimi olması adına çalışmalarını sürdüren polis, umuma açık yerlerdeki işyerleri ile trafik uygulamaları yaptı. Yapılan çalışmalarda, aranan bir kişi yakalanırken, konsomatris çalıştıran bir işletmeye de idari işlem uyguladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2013 13:32
Isparta’da Huzur Operasyonu

Isparta Emniyet MÜdürlüğü’nün hafta sonunda başta kafeler caddesi olmak üzere çok sayıda umuma açık işyerinde denetimler yapıldı.

2 SAATTE 763 ŞAHIS SORGUSU YAPILDI
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ‘Huzur Operasyonu’nda 763 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 1 şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Uygulama kapsamında 26 araç ve sürücü kontrolu yapan emniyet güçleri, alkollü şekilde araç kullanan bir kişiye gerekli cezai işlemi uygulayarak, sürücünün ehliyetine el koydu.

BİR İŞLETMEYE KOMSOMATRİS ÇALIŞTIRMA CEZASI
Huzur Operasyonu kapsamında, çok sayıda işyerinde de denetim yapan polis güçleri, küçük yaşta çocuk bulunduran bir işletme ile konsomatris çalıştırdığı belirtilen bir mekana gerekli maddelerden idari işlem uyguladı.

Öte yandan çalışmalar kapsamında, Kabahatler Kanunu’nun 39. Maddesi’ne muhalefet ettiği belirtilen 2 işyerindeki 7 şahsa da para cezası tatbik edildi.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Kentteki huzur ve güvenin daimi olması adına çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların zaman zaman sürdürüleceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum