Isparta’da İlk Autoshow Açıldı

IYAŞ Park’ta Autoshow günleri başladı. 9 marka, birbirinden değişik araç tanıtımının açılışını Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2014 15:28
Isparta’da İlk Autoshow Açıldı

Isparta’da bir ilk olan Autoshow günleri 9 markanın birbirinden değişik araç tanıtma günleri IYAŞ Park’ta açıldı. Yapılan açılışın ardından konuşan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, Isparta’da ilk olarak yapılan Autoshow’un Isparta için çok önemli bir projesi olduğunu belirterek, Autoshow’un Isparta’da sürekli devam edeceğini söyledi. Autoshow Pazar gününe kadar IYAŞ Park Otopark'ında açık olacak.

BU PROJELERLE ISPARTA GELİŞİYOR
ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Autoshow’ların genelde büyük şehirlerde olduğunu belirterek, açılan Autoshow’un Isparta’da olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Başdeğirmen, “Böyle projelerin gerçekleşmesi için iyiki IYAŞ var. Ben bu projenin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Çünkü böylesine güzel projeler genelde büyük şehirlerde yapılıyor. Biraz önce açılışını yaptığımız Autoshow’un Isparta’da olması beni ayrıca mutlu etti. Burada birbirinden değişik araçların tanıtımları var. Isparta bu sayede gelişmeye devam ediyor. Biz de elimizden geldiği kadar bu projeleri destekleyeceğiz” dedi.

MARKALAR KARDEŞLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ
Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan da konuşmasında, Autoshow’da bulunan bütün markaların birleştiğini ve böylesine güzel bir projenin ortaya çıktığını belirterek, Autoshow’un bundan sonra Isparta’da devam edeceğini müjdeledi.

Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, “Burada bulunan birbirinden değerli markaların kardeş gibi birleşmesiyle Autoshow’umuzu açtık. Dediğimiz gibi birbirinden değerli araların tanıtımlarını yapıyoruz. Bir nevi markalar kardeşliği kurduk. Burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu projenin hayat geçmesinde emeği bulunan herkese saygılarımı iletiyorum” dedi.

Açılışın ve konuşmaların ardından davetliler araçları inceleyerek, yetkili kişilerden bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum