Isparta’da ilk Ulusal Satranç Turnuvası

2013 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda heyecan başladı. 21-27 Temmuz 2013 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek turnuvaya yaklaşık 300 sporcu katılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 11:46
Isparta’da ilk Ulusal Satranç Turnuvası

İlimiz hakemlerinden Ender Yalçın (FA), Abdurrahman Serttaş, (Ulusal)), Ümit Murat Gül (İl), Mustafa Kemal Ata (İl), Cengiz Alaca (İl), Hasan Can (İl) ve Hasan Akça’nın görev yapacağı turnuva Isparta’da ulusal düzeyde yapılan ilk satranç turnuvası özelliğini taşıyor.

TSF İl Temsilci Özkan Çağlar “Isparta’mızı en iyi şekilde temsil edecek bir turnuva olması için gerekli bütün çalışma ve gayreti gösterdiklerini” ifade ederek, “bu turnuva ile Isparta’mızın satranç alanındaki çıtasının biraz daha yükseleceğini” dile getirdi. Isparta’yı temsilen 10 sporcumuzun da katıldığı turnuvaya sporseverlerin de izlemesi için çağrıda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum