Isparta’da İlk ve Tek Adım Adım Basketbol

Size özel, birebir basketbol gelişim fırsatı sizlerle...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2018 11:08
Isparta’da İlk ve Tek Adım Adım Basketbol

Alanında uzman Basketbol Koçu Mazlum Kızılçınar tarafından 8-20 yaş arası çocuk ve gençlere birebir özel basketbol dersi çalışmaları ilgi odağı oldu.

Her yaşa uygun geliştirici antrenmanlarla basketbol öğrenmek ve geliştirmek için bire bir eğitimler veren Basketbol Koçu Mazlum Kızılçınar, Ajans32 spor servisine verdiği bilgilerde “Temel basketbol bilgi ve becerisini geliştirip onların en üst seviyeye ulaşması amaçlayan bir eğitim anlayışı içerisindeyiz. Kısa sürede gerek büyük üst kulüpler gerekse milli takım veya yurt dışı takımlarına gönderme seviyesine getirip oyuncularımızı üst düzey takımlara göndermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Basketbol Koçu Mazlum Kızılçınar, çalışmalarını sosyal medya hesaplarından da paylaşarak öğrencilerini geniş kitlelerle ve profesyonel basketbolcularla buluşturmayı hedefliyor.

İletişim Kanalları:
İnstagram: basketbol.antrenmanlari
YouTube: adım adım basketbol antrenmanlara
https://www.youtube.com/channel/UCwv7jlc7sguz5uhfDhdTLew?app=desktop
Telefon: 0 554 379 15 22

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.