Isparta'da Kaçak Sigara Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Isparta'da 5165 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:43
Isparta'da Kaçak Sigara Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; İlimiz merkezinde ikamet eden Ş. Ç. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan arama neticesi toplam 5165 paket değişik marka gümrük kaçağı ve bandrolsüz sigara ele geçirilerek Ş. Ç. isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet) suçundan işlem yapılmıştır.

Yasa dışı yollardan Ülkemize sokulan; Ülkemiz ekonomisini ve vatandaşlarımızın sağlığını olumsuz yönde etkileyen, sağlık koşullanna aykın olarak üretilen ve satılan gümrük kaçağı sigaralara karşı vatandaşlanmızın duyarlı olmalarım, hangi şekilde ve koşulda üretilip nakledildiği bilinmeyen, tezgâh altı tabir edilen yerlerden sigara almamalan konusu;vatandaşlanmızın bilgisine sunulur denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.