Isparta’da Kaçak Tütün Operasyonu!

Isparta’da bir kişinin gümrük kaçağı eşya sattığı ve bulundurduğu bilgisine erişen polis, bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı tütün mamülü ile aparat ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2012 20:32
Isparta’da Kaçak Tütün Operasyonu!

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Ekipleri, il merkezinde bir eve yaptığı operasyonda, kıyılmış gümrük kaçağı tütün, tütün sarmaya yarayan aparat ve çok sayıda makaron ele geçirdi.

Ajans32 Haber Merkezi’nin aldığı bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılıkla Mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün ve tütün ile sigara yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Aldığı istihbari bilgileri değerlendiren polis, söz konusu adreste ikamet eden kişinin gümrük kaçağı eşya sattığı ve bulunduğu bilgisine ulaştı.
A.Y. isimli kişiye ait eve yapılan baskında, 6 bin 400 adet makaron – 60 adet tütün sarmada kullanılan aparat ve 11 bin 500 gram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak şüpheli A.Y.’yi gözaltına alan polis, “Kaçakçılık ve Organize Suçlar Kanunu ile Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Kararları’na muhalefet etmek” suçlarından işlem yaptı.

A.Y.’nin emniyetteki sorgusunun ardından adli mercilere sevk edildiği öğrenildi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum