Isparta’da Karadeniz Fırtınası

Her yıl Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrenim gören Karadenizli öğrenciler tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesi’nde bu yıl da eğlence doruktaydı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2013 12:42
Isparta’da Karadeniz Fırtınası

Üniversiteden öğrenim gören Karadenizliler tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen etkinlik, üniversite öğrencisi Rahman Demirci başkanlığında gerçekleştirildi.

Soğuk Isparta gecesini horon ile ısıtan etkinliğe Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Müslim Kahveci ve yaklaşık 600 davetli katıldı. Hamsi tava pilav yemeğinin ardından horona başlayan geçler, gece boyunca eğlenerek memleket hasretini gidermiş oldular.

“KARADENİZ’E PKK GİREMEZ”
Geceye katılım gösteren Başkan Günaydın Karadeniz’i her zaman çok sevdiğini belirterek, gençlerin böyle bir etkinlikte yine beraber olarak birbirlerine destek olmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Karadeniz insanının mert ve dürüst olduğuna dikkat çeken Günaydın, “Karadenizliler her zaman kültürüne ve değerlerine sahip çıkan insanlarıdır. Onlar bayrağını severler. Bir konu daha var ki; onların bulunduğu yere, vatanını sevmeyenler, PKK’lılar, bölücüler, hainler giremez. Karadenizliler sadece kendi bayrağını severler. Onların en çok sevdiğim özelliklerinden biri de budur. Onları böyle bir etkinlik düzenledikleri için kutluyorum” dedi.

CEM KOÇAK/DEMOKRAT Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum