Isparta’da Kaybolan Atilla Vural Nerede?

Isparta’da bir gece kaybolan Atilla Vural, en büyük katil zanlılarından biri Menderes Güllü olduğu iddaa ediliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2016 17:16
Isparta’da Kaybolan Atilla Vural Nerede?

Isparta’da bir gece kaybolan Atilla Vural, Müge Anlı'nın programında bulunmaya çalışılıyor.

Müge Anlı, programında "sanki taksim meydanında mısın arabayı köyde bir yere park edip bir yere gidersin. Arabadan çıkarken kanala gittin. Tarla yolunda otururken stop lambaları açık unutmuşum akü bitti. Ama bence senin o stop lambaları açık bırakman bilerek oldu. Kimseye gözükmek istemiyorsun kuytuya çekilirsin arabada orda durur sen aydınlatmak için açtın birbirimizi kandırmayalım" dedi.

ISPARTA’DA KAYBOLAN ATİLLA VURAL NEREDE?

Isparta’da bir gece kaybolan Atilla Vural, en büyük katil zanlılarından biri Menderes Güllü olduğu iddaa ediliyor.

Verdiği cevaplarla soru işaretleri oluşturdu

Uzun zamandır tanıştıklarını söyleyen Menderes Güllü, kafeye girip başka bir yere oturdular. Atilla, bir bayan olduğunu oturup kalkışlığı olduğunu söyledi. Evin kapısında bir bakıyım dediği ve eczanenin oraya gel dediğini söyledi. Depoların oradan bir yere çekip oturduk. Saat 8.30 gibi biriyle mesajlaştığını ve artık sıkıldığını söyleyerek. Beni bekliyorlar diyerek nereye gitçeksin dedi biraz işim var oradan da Antalya geçeceğim dedi. Burdur’a 2 km kala sağda araba duruyordu. Arabadan ceketi alıp tokalaştılar.

Arabanın arkasında uzanarak 4’lüleri yakan araca binip ortadan kayboldu. Atilla Vural’ın birileri tarafından kaçtığı mı kaçırıldığı mı yoksa öldürüldüğümü merak ediliyor. Arabanın içinde Sim kart bulunması mesajlaşan insanın telefonu neden bıraktığı merak ediliyor. Atilla Vural biran önce ailesi bulunmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.