Isparta'da Kaza Anları Mobese Kamerasında

Isparta'da meydana gelen trafik kazaları polisin MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 13:35
Isparta'da Kaza Anları Mobese Kamerasında

Isparta'da meydana gelen trafik kazaları polisin MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Migros Kavşağı'ndaki kazada ise refüjde yürüyen yaya ölümden son anda kurtuldu.

İlk kaza, Halıkent Mahallesi'nde bir minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi. Tali yoldan gelen minibüs, anayolda ilerleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü havaya uçtu. İkinci kaza ise bir başka minibüsün şerit değiştiren motosiklete arkadan çarpması sonucu yaşandı. MOBESE kameralarına takılan 3'ncü kazada gece yarısı oldu. Belediye önündeki tali yoldan Maliye istikametine seyreden minibüse ana yola hızla gelen motoksilet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.


180 DERECE DÖNDÜ

MOBESE takılan bir başka kaza ise yağışlı havada meydana geldi. Vatan Mahallesi'nde aşırı hız yapan kamyon önüne çıkan otomobile çarpmamak için fren yapınca kendi ekseni etrafında 180 derece döndü ancak araca çarpmaktan kurtaramadı. Bir başka trafik kazası ise Cumhuriyet Caddesi'nden U dönüşü yapan bir otomobilin park halindeki araca koca yolda arkadan çarpması sonucu yaşandı.

ÖLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Isparta'daki MOBESE kamerasına takılan kazaların en korkutucusu Migros Kavşağı'nda yaşandı. Kırmızı ışıkta geçen otomobil kavşağın ortasında başka bir otomobile çarptı. O sırada yoldan geçen yaya son anda koşarak ölümden kurtuldu. Ayrıca MOBESE kameraları spin atan araçlar ve U dönüşü yaparken tekerleği fırlayan araçları da kaydetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.