Isparta'da Kent Konseyinin Kurulması Tartışılıyor

Eski Bşkanlardan Günaydın ve Aybatılı tarihleri boyunca hiç anlaşamadılar, bakın bu kez hangi konuda farklı düşünüyorlar?

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2010 17:30
Isparta'da Kent Konseyinin Kurulması Tartışılıyor

Isparta'da Kent Konseyinin Kurulması Tartışılıyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kent konseyinin kurulmasına sıcak baktıklarını ancak kötü örneklerinden dolayı tereddüt içinde olduklarını söyledi.

Isparta'da kent konseyinin kurulması fikrini değerlendiren Günaydın, "Kent konseyinin kurulmasını istiyorum. Fakat önümüzde bazı olumsuz örnekler var. Antalya'da bir kent konseyi kuruldu. Fakat fayda sağlamak yerine yapılan işlere engel oluşturdu." dedi.

Bu yüzden konuya ölçüp biçerek yaklaşmak istediklerini ifade eden Günaydın, konseyin kentin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Kent konseyi kurulması fikri bir süre önce Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Aybatılı tarafından gündeme getirilmişti.

Aybatılı, Isparta'da yapılacak olan yatırım ve projelere kurulacak olan kent konseyinin karar vermesini istediklerini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum