Isparta'da Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi 15.Bilim ve Bahar Şenlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Komisyonu tarafından düzenlenen Kısa Film Yarışması sonuçlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2012 14:49
Isparta'da Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faik Kartelli, TRT İzmir Televizyonu Yönetmen ve yapımcısı Yavuz Denizli ve Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde düzenlenen Kısa Film Yarışmasında ödül alan genç sanatçı Gökçe Pehlivanoğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya Isparta'dan 12, il dışından 16 olmak üzere toplam 28 yarışmacının katıldığı belirtildi.

"İletişim teknolojilerinin birey üzerindeki olumsuz etkisi" ile "Popüler kültürün birey üzerindeki etkileri" başlıklı iki konuyu içeren yarışması sonucunda "Modern Zamanlar" isimli filmiyle İzmir'den Aykut Alp Ersoy birinci, Antalya'dan Mesut Zümre de "Nöron" adlı filmiyle ikinci oldu. Kayseri'den Musa Ak "İs", İstanbul'dan Eray Dinç de "Pesimist Kamera" adlı filmleriyle üçüncülüğü paylaştı.

Yarışmada birinciye 10 bin lira, ikinciye 6 bin lira, üçüncüye de 4 bin lira para ödülü verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.