Isparta'da Kral'a Büyük İlgi

Tanju Çolak Vali Şehmus Günaydın'ın davetlisi olarak Isparta'ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 14:07
Isparta'da Kral'a Büyük İlgi

Vali Şehmus Günaydın'ın davetlisi olarak   Isparta'ya gelen eski Milli Futbolcu gol kralı Tanju Çolak, Isparta taraftarına 'Moralinizi bozmayın. Sizin desteğinizle Isparta Davrazspor hedefine ulaşacak" diye seslendi.

Eski Milli Futbolcu, gol kralı  Tanju Çolak, Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın davetlisi olarak Isparta'ya geldi. Atatürk Stadı'nda oynanan Isparta Davrazspor Tavşanlı Linyitspor maçını izleyen Çolak'a Isparta Yıldız Bayan Futbol takımının oyuncuları karanfil verdi.  Çolak'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

HALKLA BÜTÜNLEŞEN BÖYLE VALİLERE İHTİYAÇ VAR

Devre arasında gazetecilere maçın gidişatıyla  ilgili açıklamada bulunan Çolak, ilk 10 dakikada Tavşanlı Linyitspor'un baskı kurduğunu ancak sonrasında Isparta Davrazspor'un oyunu dengelediğini söyledi. İki takviyeyle Isparta Davrazspor'un çok daha iyi olacağını ifade eden Çolak, 'Maçtan sonra Isparta'yı gezeceğiz. Sayın Valimiz benim çok sevdiğimi değer verdiğimi bir isimdir. İnanıyorum ki Isparta Davrazspor'a çok iyi şeyler katacaktır. İnşallah burada uzun kalır eserlerinden, hizmetlerinden yararlanırsınız.   Ben buradan İçişleri Bakanımıza sesleniyorum. Böyle Anadolu şehirlerinde hele hele doğu bölgelerindeki illerde tüm valiler böyle olmalı. Halkı kucaklayan, halkla bütünleşen valilere ihtiyaç var. Bu konuda Isparta çok şanslı.  Bir şehirde en keyifli şey futbol. Şimdi bu maçta galip gelirse takım günlerce konuşulacak. Bundan güzel sosyallik var mı? Türkiye'de en iyi futbolu bir de siyaseti biliyoruz " diye konuştu.

KRALA 32 NUMARALI FORMA

Daha sonra  Vali Günaydın tarafından Tanju Çolak'a adının yazılı olduğu 32 numaralı Isparta Davrazspor Forması hediye edildi.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da plaket takdim etti.  Maç  sonunda taraftarlar, Çolak'la hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girerken; Çolak, 1-1 biten maçın sonunda taraftara "Moralinizi bozmayın. Sizin desteğinizle Isparta Davrazspor hedefine ulaşacak" diye seslendi.          

11.20161010094028.jpg

12.20161010094037.jpg

13.20161010094046.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.