Isparta'da Kumar Baskını: 4 Gözaltı

Dernek olarak kullanılan bir mekânda kumar oynarken suçüstü yakalanan 1'i yetkili toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2012 13:10
Isparta'da Kumar Baskını: 4 Gözaltı

Dernek olarak kullanılan bir mekânda kumar oynarken suçüstü yakalanan 1'i yetkili toplam 4 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler, idari para cezasına çarptırıldı. Savcılık, kumar malzemeleri ve paralara el koyma kararı verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatıldığını tespit ettiği bir mekâna baskın düzenledi. 1 'i Dernek yetkilisi 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre Yayla Mahallesi, 1601 Sokak'ta faaliyet gösteren Akdenizliler Derneği'nde arama ve kontrol yapıldı. Kontrolde 1 'i Dernek Yöneticisi 4 kişinin kumar oynadığı tespit edildi.

Değişik renklerdeki pullarla, sehpa üzerinde koydukları paralarla kumar oynadıkları iddia edilen 1 'iDernek yetkilisi olmak üzere, 4 kişi gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile kumar oynamada kullanılan malzeme ve paralara el konuldu. Şüphelilere 154'er TL idari para cezası uygulandı. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.