Isparta'da Maddi Durumu İyi Olmayan Ailelere Yardım

Isparta Vali Yardımcısı Kadri Canan, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen bin kişiye aylık 70 bin lira yardım yapıyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2012 12:46
Isparta'da Maddi Durumu İyi Olmayan Ailelere Yardım

Isparta Vali Yardımcısı Kadri Canan, Canan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta'da yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sağlık hizmetleri, gıda yardımı ve nakdi yardımların devam ettiğini söyledi. Belirlenen kriterlere uygun tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara her türlü yardımın yapıldığını ifade eden Kadri Canan,

"Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen bin kişiye aylık 70 bin lira yardım yapıyoruz" dedi.

Yardımların 3 grupta dağıtıldığını anlatan Canan, birinci grupta yer alan tüm vatandaşların Genel Sağlık Sigortası'ndan yararlandıklarını kaydetti. Vatandaşların Genel Sağlık Sigortası'ndan faylanabilmeleri için Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına müracaat etmelerinin zorunlu olduğunu söyleyen Canan, şöyle konuştu:

"Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sağlık giderlerinden faylanabilmeleri noktasında Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına müracaat etmeleri zorunlu. Aksi halde müracaat etmeyen ve konunun mahiyetini kavramakta güçlük çeken vatandaşlar, hiç bir sağlık hizmetinden faylanamaz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.