Isparta'da Meydana Gelen Kazalar Mobese'de

Isparta'da meydana gelen kazalar kent güvenlik sistemi kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2011 00:39
Isparta'da Meydana Gelen Kazalar Mobese'de

Isparta'da meydana gelen kazalar kent güvenlik sistemi kameralarına saniye saniye yansıdı. MOBESE'ler kaza görüntülerinin yanı sıra ilginç ve komik görüntüleri de kaydediyor



İlk kaza görüntüsü İstanbul Caddesi Toptancılar Sitesi kavşağından. Geçiş kuralına uymama nedeniyle meydana gelen kazada araç motosiklete çarpıyor motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, araç sürücüsü refüje çıkarak durabiliyor.

İkinci kazanını yaşandığı yer Komando Kavşağı. 135. Cadde üzerinde meydana gelen kazada sola dönen araca hızla gelen diğer araç çarpıyor. Neyse ki bu kazada can kaybı ve yaralanma meydana gelmiyor.

Üçüncü kazanın sebebi ışık ihlali. Migros kavşağında araç kırmızı ışıkta geçince kaza kaçınılmaz oluyor. Bu kazada da şans eseri ölen ve yaralanan olmuyor. Dördüncü görüntü yine aynı kavşaktan geçiş kuralı ihlali nedeniyle meydana gelene bu kaza da ucuz atlatılıyor.

Bir başka kaza görüntüsünde İstanbul Caddesi üzeri Aypa Kavşağı'ndan. Cadde üzerinde seyrederken kavşaktan sola dönen aracın tekerleği fırlayıp yola düşüyor.

MOBESE'lere kaza görüntülerinin yanı sıra ilginç görüntüler de yansıyor. İşte onlardan biri Kafeler Caddesinde bastonuyla yürüyen adam karşıdana gelen iki genç kızdan biriyle omuz omuza çarpışıyor. Yaşlı adama genç kızlar bir şeyler söyleyince adam bastonunu kaldırıp kızların üzerine yürüyor. Gençler de oradan uzaklaşıyor. Son görüntü ise Hükümet Meydanı'ndan. Bir grup gencin Valilik binası önünde uzun eşek oynaması MOBESE'lere böyle yansıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.