Isparta'da Milli Birlik Yürüyüşü

Isparta'da Milli Birlik Yürüyüşü

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2019 10:52
Isparta'da Milli Birlik Yürüyüşü

Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce Ispartalı Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde buluşarak, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kadar yürüdü. Yürüyüşe Mehteran Takımı eşlik ederken, vatandaşlara gül suyu sıkıldı.

Yürüyüşe Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi Tuğba Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, EKKK 5. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar hep birlikte 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nı seslendi. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.