Isparta'da Mobese İle Ceza Dönemi Başlıyor

Mobeseler, artık trafik polisi gibi çalışacak. “Aracımı park ettim, akşama kadar rahatım” dönemi sona eriyor. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, yeni uygulamaya yönelik afiş ve pankartları dün astı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 13:16
Isparta'da Mobese İle Ceza Dönemi Başlıyor

Mimar Sinan, 6 Mart Atatürk Caddesi, 113 Cadde ve Cumhuriyet Caddesi’nde devrim niteliğindeki uygulamanın detaylarını Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu anlattı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu, “Artık, mobese kameralarımızı trafikle ilgili kullanma kararı aldık. Mobeselerimiz Mimar Sinan, 6 Mart Atatürk Caddesi, 113 Cadde ve Cumhuriyet Caddesi ağırlıklı olmak üzere mümkün mertebe tüm caddelere yerleştireceğiz. Artık, ikinci sıraları mobese kameralarımızla fotoğraflayıp gerekirse kayda alıp cezai işlem uyguluyoruz. Trafiği aksatan sürücülerimize cezai işlem uygulama cihetine gidilecek. Bununla ilgi afişlerimizi astık. Sayın sürücülerimizin bu yeni uygulamaya dikkat etmesini istiyoruz. Sürücülerimizin mağdur olmaması için ve diğer sürücülerimizi mağdur etmemesi açısından böyle bir uygulamayı başlatacağız. Bir hafta afişle bilgilendirme yapacağız, ardından cezai işlem uygulamaya başlayacağız” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta ortasında uygulanmaya başlanacak olan para cezaları park cezası olacak ve 72 lira olarak araç sahiplerinin adreslerine gönderilecek. Yasal sürenin dolması sonrası, aynı araca tekrar tekrar ceza yazılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum