Isparta'da MOBESE'ye Takılan Olaylar (Video)

Isparta'da Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına trafik kazaları ve sokaklarda yaşanan ilginç anlar yansıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 20:17
Isparta'da MOBESE'ye Takılan Olaylar (Video)

MOBESE kameraları tarafından, motosiklete otomobilin çarpması ve parçalanan motosikletten düşen kasksız sürücünün ayağa kalkışı, yolun karşısına geçen bir genç kıza bir aracın çarpması, kırmızı ışık ihlali yapan otomobil ile motosikletin çarpışması, kavşakta hızını alamayan otomobilin kendi etrafında döndükten sonra yoluna devam etmesi, aniden duran otomobile tırın arkadan çarpması gibi trafik kazaları kaydedildi.   

Kameralar sadece kazaları değil, caddelerde yaşanan ilginç olayları da yakaladı. Görüntülerde trafiğe açık bir caddede araçlar geçtikten sonra birdirbir oynayan gençler, yakıtı bitince yolda kalan otomobili akaryakıt istasyonuna kadar götürmek isteyen iki kişinin araçların arasında el ele tutuşarak halat vazifesi görmesi, araçların durmaması sebebiyle yolun karşısına geçemeyen engelli vatandaşa polisin yardım etmesi de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.