Isparta'da Okul Sevisi Ücretlerine Zam Yapıldı

Uzun yıllardır başarı ile ilimizde öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi, 2011-2012 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2011 16:19
Isparta'da Okul Sevisi Ücretlerine Zam Yapıldı

Uzun yıllardır başarı ile ilimizde öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi, 2011-2012 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı.

Sezon açılışında öğrenci velilerin uzun süredir merakla beklediği servis ücretleriyle ilgili açıklamayı Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural yaptı. Geçen yıl servis ücretlerine zam yapmadıklarını hatırlatan Tural, artan maliyetler nedeniyle bu yıl ücretlere yüzde 13 oranında zam yaptıklarını açıkladı.

Tural sözlerini şöyle sürdürdü: “Biliyorsunuz geçen senede zam yapmamıştık. Bu senede % 12-13 zam yaptık. Bunu da istemeyerek yapıyoruz. Bu zam bir çıkış yolu değil fakat ana maddemiz akaryakıt velilerimizde bizleri anlayışla karşılayacağına inanıyoruz. Akaryakıttan, personele, sigortadan, tekerleğe kadar gelen zamları velilerimiz biliyor. Olabilecek en düşük oranda zam yapıldı”

İki sefer yapan servis ücretinin 110 lira olduğunu vurgulayan Ser-Tur Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ, dört seferin ise 140 lira olduğunu söyledi.

**Ser-Tur, sezonu dualarla açıldı
Öte yandan sezon açılışı dolayısıyla dua edildi, kurbanlar kesildi.

Isparta Otomobilciler Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, kazasız belasız bir sezon dilediği konuşmasında şunları söyledi: "İnşallah kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı olur. Çocuklarımız sizlere emanet.

Her yıl olduğu gibi servis SERTUR kooperatifimiz böyle bir açılış düzenliyor. Bunun yanında emniyet müdürlüğümüzden ve belediye bakanlarımızdan yetkililerde var. Burada ilk olarak öğrenci servisi arkadaşlarımıza, şoförlerimize eğitim veriyoruz. Bu eğitim sadece açılış için değil yaz tatilinde çalışan arkadaşlarımıza gerekli birimlerden eğitim veriliyor. Bu eğitim sene içersinde devam ediyor. Son iki senenin istatistiklerine bakıldığında herhangi bir kazamız yok.

SERTUR Kooperatifi artık oturmuş vaziyette. Eğitimiyle çalışanlarıyla güzel hizmet veriyor. Son iki senedir SERTUR sıfır kazayla çalışmakta Bu senede kazasız bir yıl temenni ediyoruz.”

2010-2011 eğitim yılını sıfır kazayla atlattıklarını belirten Yücedağ, bütün velilerin şikayet ve önerilerine açık olduklarını ifade etti.

Servis şoförlerine de Trafik Şube Müdürü Tamer Yerlikaya tarafından eğitim verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.