Isparta'da Paralel Yapı Huzursuzluğu

5. Dalga Korkusu Bazılarının Uykularını Kaçırıyor..

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2016 10:14
Isparta'da Paralel Yapı Huzursuzluğu

Isparta'da düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonularında bu güne kadar 4 dalga operasyon yapıldı.

Aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü dahil olmak üzere bir çok akademisyen, Sdü Personeli ve işadamları tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

SDÜ'den Başka Kimler Alınacak?

Isparta merkezli operasyonun ardından çeşitli illerde aynı terör yapısına karşı operasyonların artması ve düzenlenen operasyonda çok sayıda iş adamının FETÖ'ye himmet parası adı altında finansal destek toplamak suçundan gözaltına alınmasının ardından Isparta'da da enşeli bir süreç yaşanıyor.

Liste de Başka İşadamları Var Mı?

Daha önce adı sık sık Paralel yapıyla birlikte anılan, söz konusu terör oluşumunun toplantı ve sohbetlerine sürekli katılan, düzenledikleri etkinliklere katılıp en ön saflarda görüntü vermek için adeta birbiriyle yarışan iş adamından sanayicisine, otomotivcisinden akademisyenine, siyasetçi ve bürokratından esanafına kadar bazı kesimlerde "Beni de Alırlar Mı, Acaba Listede Adım Geçiyor Mu?" endişesi sürüyor. 

 5. Dalga Olacak Mı?

Ajans32 muhabirlerinin dedikodu kulislerinden edindiği bilgilere göre; Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonlarının devam edeceği 5. hatta 6. dalganın olabileceği ve aralarında iş adamları ve akademisyenler olmak üzere yapılacak operasyonlar kapsamında yaklaşık 100 kişinin ismin geçtiği tahmin ediliyor..

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum