Isparta'da Patlama

Isparta'da Patlama

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2015 12:39
Isparta'da Patlama

Isparta Davraz Mahallesi çevre yolu üzerinde bulunan Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi yan tarafından bulunan alanda meydana gelen patlama korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle patlamanın yaşandığı alana Terörle Mücadele Polisi ile çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi. Söz konusu patlamada neyse ki ölen yada yaralanan olmadı.

Alınan bilgilere göre, olay dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre, Migros Kavşağı civarından bir patlama sesi geldiğini duyan vatandaşlar, olayı hemen itfaiye ve polise bildirdi.Yapılan araştırmalar sonucu Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi yan tarafından bir patlama meydana geldiği ve ardından yangın çıktığı tespit edildi.İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken, söz konusu alanda piknik tüpünün patladığı ortaya çıktı.

Olay yerine gelen TEM polisi ve itfaiye ekipleri söz konusu bölgede incelemelerde bulunurken, yangın sonrasında, Emniyet Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri de araştırma yaptı.

Patlamada ölen yada yaralanan olmaması sevindirici olurken, yaşanan patlama ve ardından çıkan yangının, bir süredir bu bölgede konakladığı öne sürülen konar - göçer roman vatandaşların yemek veyahut çay yaptığı sırada tüpün açık unutulması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.