Isparta'da Recep Özel Rüzgarı

AK Parti Isparta milletvekili Recep Özel, Yalvaç, Gelendost, Eğirdir, Isparta, Uluborlu, Senirkent, Sütçüler ve Aksu ilçelerine giderek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2011 15:31
Isparta'da Recep Özel Rüzgarı

AK Parti Isparta milletvekili Recep Özel, Yalvaç, Gelendost, Eğirdir, Isparta, Uluborlu, Senirkent, Sütçüler ve Aksu ilçelerine giderek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gelincik Güreş Şenliği ve Uluborlu Kiraz Festivaline katılan tek milletvekili Recep Özel oldu.

Cuma günü Ankara'dan memleketine dönen Recep Özel, ilk ziyaretine Yalvaç'tan başladı. Recep Özel'in ilk ziyaret yeri AK Parti Yalvaç İlçe teşkilatı oldu. Recep Özel'i Parti Başkanı Muammer Sert ve partililer bina önünde karşıladı. Yalvaç AK Parti binasına yaptığı ziyarette Kasaba başkanları, parti yönetimi ve vatandaşlar vekili yalnız bırakmayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Recep Özel; "Isparta il ve ilçelerinde birinci parti çıktık. Bu bizlerin ve sizlerin gururudur. Seçimi kazanmanın ardından artık yolumuza ve önümüze bakmalıyız. İlçede ki olumsuzlukları Başkan Muammer beye aktarın ki o bizlere aktarsın. Seçim zamanını da söylediğimiz gibi, herkesle barışık herkesle hep birlikte görevimize devam edeceğiz. Bana söylemek istediğiniz, benden istediklerinizi Başkana iletin ki daha hızlı çözümler bulabilelim" dedi. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, yeni dönemde tüm kurumların, belediyelerin, vekillerin bir dayanışma içinde olacağını düşündüğünü ifade etti. Özel, Yalvaç ilçesinin gelişimi ve kalkınması için herkese el uzatacaklarının söyleyerek, "Artık seçim geride kaldı. 13 ilçenin 13'ünde de birinci parti çıktık. Vatandaşımızın bizi güveni sonsuz. Biz bu güveni layığı ile sürdürmemiz için çok çalışmalıyız. Artık siyaseti bir kenara bırakarak çalışmalara ve hizmetlere yönelmeliyiz. Oy veren ya da vermeyen herkese hizmet etmenin çabası içinde olmalıyız. Kısır çekişmeleri bir kenara bırakarak Yalvaç için tüm önerilere ve katkılara açık olacağız. Hizmet noktasındaki söylemlere olumlu yaklaşacağız. Bu dönem, sorunlara çözüm üreten bir dönem olmalıdır." dedi.

Parti binasındaki konuşmalar sona erdikten sonra Yalvaçlı esnaflarını ziyaret eden Recep Özel, seçimlerde AK Parti'ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Yalvaç ilçesine gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf, Milletvekili Recep Özel'i kapıda karşıladı.

Adalet Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Recep Özel Cuma günü İlçeye gelerek önce parti binasına çıktı. Yaptıkları görüşmelerin ardından esnaf ziyaretine çıkan Recep Özel, büyük bir sevgi ile karşılandı.

Milletvekili Özel, 1 dönem ara vermenin ardından her şeyi dıştan daha iyi bir şekilde takip etme şansı bulduğunu söyleyerek şu görüşlere yer verdi. "bildiğiniz üzere 22.'inci dönemde, AK Parti milletvekili olarak görev yaptım. 2007 seçimlerinde aday gösterilmedim. Şimdi yine 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Isparta ikinci sırada aday gösterildim ve sizlerin takdiriyle seçildim. Bu 5 yılda ne partime küstüm nede halkıma. Çalışmalarıma hep devam ettim. Şimdi yine sizlerin karşısına milletvekili olarak tekrar gelmenin gururunu yaşamaktayım. Ben Yalvaçlı olamaya bilirim ama Isparta ilinin en büyük ilçesi olan Yalvaç en büyük payı alacağına inanmanızı istiyorum. Burada ki tüm istek ve şikâyetlerinizi, bizlere iletmek istediklerinizi İlçe Başkanı Muammer Sert'e aktarın ve biz gerekli şekilde ilgilenelim" dedi.

Çayların içilmesinin ardından Çınaraltında partilileriyle vedalaşan Milletvekili Recep Özel, Şarkîkaraağaç ilçesine geçti.

Şarkikaraağaç'ta parti binasını ziyaret eden Recep Özel, esnafları gezdi.

Recep Özel GELİNCİK GÜREŞ ŞENLİKLERİNE KATILDI
Isparta merkeze bağlı gelencik köyünde her yıl düzenlenen güreş şenlikleri geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Güreş Şenliklerine Isparta Valisi Memduh Oğuz ve AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve çok sayıda davetli katıldı.

Güreş Şenliklerine davul ve zurnayla karşılanan Recep Özel, 'Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Isparta'dan güreşe meraklı olanlar yok. Isparta'da güreşe destek olmamız gerekiyor. Antalya'dan, bölge il ve ilçelerden güreşçilerimiz var. Isparta'dan da güreşçi yetiştirmeliyiz. Bütün güreşçilerimize başarılar diliyorum' dedi.

Güreş şenliklerinde yağlı pehlivanlar kıyasıya mücadele etti. Derece giren güreşçilere madalya hediye edildi.

SÜPER LİG ÜLKELERİ ARASINA GİRDİK
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye'yi dünyada süper lig ülkeleri arasına katan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadroları olarak lider ülke olma yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Uluborlu Kiraz Festivaline katıldı. Uluborlu Kiraz Festivali'nin hayırlı olması temennisiyle konuşmasına başlayan AK Parti Milletvekili Recep Özel, "Bundan 15 gün önce sizlerden oy istemiştik. Halkımız istikrar sürsün anlamında tercihini ortaya koydu. Bizlerde sizlerin bu teveccühü karşısında hizmet noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Belediye başkanımız burada. Bizim hakkımızda da bir takım konuşmalar yapıldı. Ancak biz bunların hiçbirisine cevap vermedik. Çünkü ülkede dikili ağacı olmayanlar sadece konuşuyor. Ama biz AK kadrolar iş yapmaya devam edeceğiz. Onlar konuşsunlar biz iş yapalım. Türkiye'yi dünya lideri, süper ligde oynayan bir ülke yapan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Biz devletimizin milletvekilleri olarak Dünya lideri bir ülke haline getirmek için çalışacağız." dedi.

Uygunların mutlu günü
Isparta'nın tanınmış simalarından Uygun Nakliyat sahibi İsmail Uygun'un torunu sünnet oldu. İş Adamı İsmail Uygun'un oğlu Mustafa ve özlem'in çocukları İsmail Uygun geçtiğimiz hafta sonu sünnet oldu. Düğün yemeğine AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürken, çok sayıda davetli ve yakınları katılım gösterdi. Küçük İsmail Uygun'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.