Isparta’da Sağanak Etkisi

Isparta sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkisine girdi. Zaman zaman şiddetini artıran rüzgarla birlikte seyreden yağış sabahın ilk saatlerinde hayatı olumsuz etkiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2014 09:54
Isparta’da Sağanak Etkisi

Isparta’da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış, zaman zaman şiddetini artıran rüzgarla da birleşince hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Aşırı yağış nedeniyle bazı caddelerde trafik kısa süreli olarak aksadı.
Çeşitli mahallelerde de kısmi su baskınları ihbarları geliyor. (KONUYLA İLGİLİ GELİŞMLERİ AJANS32 DAKİKA DAKİKA AKTARACAK)

Öte yandan Meteoroloji Isparta’da bugün kuvvetli yağış beklendiğini belirtmişti. Meteoroloji, yoğunluklu olarak güney bölgeleri olmak üzere Isparta’da bugün kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi. Meteoroloji, yoğunluklu olarak güney kesimleri başta olmak üzere bugün Isparta’da kuvvetli sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, “Isparta ve Burdur'un güney kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi. Yağışların etkisini yarın akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum