Isparta'da Şehitlerimiz İçin Eylem Yapılacak

17 Temmuz pazar günü Isparta Valilik Meydanında Şehitlerimiz İçin Eylem Yapılacak..

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 12:51
Isparta'da Şehitlerimiz İçin Eylem Yapılacak

Diyarbakır'daki terörist saldırıda 13 askerin şehit olması üzerine 17 Temmuz Pazar günü saat 14. 00'te Türkiye geneli ve KKTC'de protesto eylemi yapılması için kampanya başlatıldı.

Facebook'ta "Şehitlerimizi Hatırlatacağız! Unutturmayacağız! Geliyor Musunuz?" adı altında açılan sayfada, hiçbir siyasi partinin veya örgütün propagandasının yapılmasına izin verilmeyeceği belirtilerek, eylemin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil 46 ilde yapılmasının planlandığı bildirildi.

Isparta'da yapılacak eylem 17 Temmuz pazar günü saat 14:00'de Valilik Meydanında Yapılacak..

Eylemlerin siyasi olmadığının belirtildiği açıklamada, "Amacımız sadece şehitlerimizdir. Lütfen sadece Türk bayrakları ile meydanlarda toplanalım. Son dönemlerde askerimize yapılanlara gönlün razı değilse, sokak ortasında savunmasız askerlerimiz haince sırtından vurularak şehit ediliyorsa, Amerika'ncı paşalar yüzünden sınır karakollarındaki nöbet tutan askerlerimiz göz göre göre şehit ediliyorsa, haksızlığa dayanamıyorsan, 'hayat karar ve eylemdir. " denildi.

Sayfada, "Bu eylemi organize eden ne bir siyasi partidir ne de başka bir gruptur. Bu etkinlik şehit haberlerinin medyada şike, and içme haberlerinin arasında yer alamamasına tepki amacıyla oluşturulmuştur. Bu eylemleri düzenleyenler tamamen Türk Milleti'nin kendisidir. " ifadesine yer verildi.

Eylem yapılacak illerde etkinliğin hiçbir yetkilisinin bulunmayacağının, tek yetkilinin meydanlarda toplanan insanlar olacağının vurgulandığı açıklamada, eylemcilerin gecenin ilerleyen saatlerinde belirtilen noktalarda toplanması halinde eylemlerin daha etkili olacağına işaret edildi. 46 noktada eylem yapılacağının bildirildiği sayfada, diğer şehirlerden de talep gelmesi halinde bu yerlerde de sanal eylem organizasyonu yapılacağına dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum