Isparta'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

16 – 20 Mayıs 2011 tarihleri arısında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Isparta Müdürü M. Salih İlhan ve beraberindekiler Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 13:01
Isparta'da Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

16 – 20 Mayıs 2011 tarihleri arısında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Isparta Müdürü M. Salih İlhan ve beraberindekiler Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Daha sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Günaydın, bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: “ Ben dev bir borç devraldım, sizlerin anlayışı ile bu borçları ödemeye çalışıyorum. Belediye artık ileriye dönük adımlar atıyor ve zirveye oynuyor” dedi.

SGK Isparta Müdürü İl M. Salih İlhan ise; “ Bu haftanın kutlanmasında amaç, yeni bir kuruluş olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tanımı, hedefleri, çalışmaları ve ilkeleri doğrultusunda Sosyal Güvenlik bilincini tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak ve onları bilinçlendirmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.