Isparta'da Terör Operasyonu

Isparta'da Terör Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2016 10:50
Isparta'da Terör Operasyonu

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler PKK/KCK bölücü terör örgütü ve YDG-H yapılanmasının sosyal medya üzerinden propagandasını yapan bir şahıs yakaladı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde güvenlik kuvvetlerimizce bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilerek şehir ve ilçelerimizde kamu düzeninin tesis edilmesi amacıyla yürütülen operasyonlarla eş zamanlı olarak terör örgütü sempatizanları tarafından özellikle yazılı ve görsel iletişim imkanı sağlayan sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile yapılan örgütsel propaganda faaliyetlerini önlemek amacıyla da çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürülmektedir.

Bu kapsamda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütünün propagandasını yaptığı anlaşılan A.Ç. isimli şahısın paylaşımları takip altına alınmış, yapılan takip neticesinde şahsın örgüt propagandasının yanında devlet büyüklerine hakaret içeren ve devlet kurumlarını aşağılayan paylaşımlarda bulunduğu tespit edilmiştir.

Yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde örgüt üyesi olduğu anlaşılan A.Ç. isimli şahıs hakkında adli makamlar tarafından verilen yakalama kararı gereği Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından adı geçen şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ekiplerimizce yakalanan A.Ç. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca
“Terör Örgütünün Alenen Propagandasını Yapmak”, “Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılamak” ve “Devlet Büyüklerine Hakaret” suçlarından TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.