Isparta'da Terör Örgütlerine Darbe

Tam 17 Kişi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2015 15:41
Isparta'da Terör Örgütlerine Darbe

Çizgi Ötesi'ne konuk olan İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta’da terörle mücadele konusunda yapılan operasyonel çalışmaları anlattı.

Altan “Temmuz 2015’den bu yana ülke genelinde artan terör olaylarıyla birlikte ilimizin huzur ce sükun ortamının bozulmaması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak çalışmalarımız aralıksız sürmektedir.

Bu kapsamda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce son bir yıllık dönemde DHKP/C ‘ye yönelik operasyonlarda 2, YDG-H’a yönelik operasyonlarda 7, IŞİD ve El Nusra cephesi’ne yönelik operasyonlarda ise 6 kişi olmak üzere toplam 17 kişi TEM Şube Müdürlüğümüzün yaptığı operasyonlarda 17 kişi adalete teslim edildi. Terör ve terör örgütleri ile ilgili mücadelemiz amansız bir şekilde devam edecektir” dedi.

Yapımcılığını Mustafa Kahraman’ın yaptığı ve Kanal32 Televizyonu'nda yayınlanan Çizgi Ötesi programında son dönemin en dikkat çeken konularından birisi olan terör konusunda da değerlendirmeler yapan İl Emniyet Müdürü Halil Altan, “SDÜ’nün açılış haftasında ‘İlk Adımda Dost Eli’ projesi kapsamında stand açarak 6 bin 700 öğrenciye terör örgütleri, örgütlerin faaliyetleri ve eleman kazanma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıttık. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında lise öğrencilerini terör ve terör örgütleri konusunda bilgilendirmek amacıyla Bilinçli Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi kapsamında 24 lisede 3 bin 143 öğrenciye konferans verdik. Bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.